Bedrijfsuitje of bruiloft?

Beleef nu de nieuwe en unieke vaar- en feestbeleving in Fryslân.

Wij hebben het maar getroffen met onze Friese meren en onze prachtige plassen. Van heinde en verre komt men naar hier om onze wateren te verkennen en wij begrijpen wel waarom. De Fluessen, het Slotermeer en het Snekermeer zijn slechts een aantal voorbeelden van populaire wateren die met elkaar verbonden zijn door de vele waterwegen die Friesland rijk is. De meren en vaarten worden geflankeerd door prachtig natuurschoon, afgewisseld met karakteristieke dorpjes en oude stadscentra waar weinig lijkt te zijn veranderd sinds de tijd van weleer.

En hoe kun je nu beter onze geweldige waterwegen verkennen dan in onze stoere, authentieke boot die is voorzien van de gemakken en het comfort van nu? Het leven gaat een stukje langzamer als je ontspannen rondtuft in Dé Sloep fan Fryslân. Terwijl op de achtergrond het monotone geluid van de motor te horen is, aangevuld door het geluid van het kabbelende water en de watervogels van Fryslân. Vanaf het water bekijk je het mooie Friese land en misschien zelfs je eigen praktische beslommeringen vanuit een heel ander en fris perspectief. Het natuurschoon trekt tijdens deze varende lounge-ervaring langzaam aan je voorbij en spanning en zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Friezen en bourgondiërs? Niet een link die je snel zult leggen. Die eer gaat meestal naar onze landgenoten in het zuiden des lands, maar mogen wij u het tegendeel bewijzen? Hier in Friesland kunnen wij prima genieten van goed eten, goed gezelschap en een drankje op zijn tijd. En aangezien Friezen zich nu eenmaal niets laten vertellen (koppig als we zijn), willen wij jou ook niet opzadelen met allerlei ingewikkelde arrangementen. Hoe je het ook wilt hebben, zo gek als u het maar kunt bedenken, wij regelen het.

Tja, dit klinkt allemaal heel mooi natuurlijk. Maar is dit nog wel betaalbaar dan? Nou, de sloep huur je een dag voor €950,-. Daarnaast kunnen wij een breed scala aan muziek, entertainment & hapjes, drankjes en maaltijden bieden, door gebruik te maken van onze catering & event partners. Van simpele hapjes tot een hoogwaardige beleving aan boord of aan de wal. laat je gedachten de vrije loop of laat ons met een voorstel komen en we zullen er samen prima uitkomen.

Meer informatie: www.desloepfanfryslan.nl

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!