Overgewaaid vanuit Scandinavië, en nu eindelijk in Groningen! Zaterdagavond 16 januari 2016 zal UniQ events ‘Glowing Bubble Ball’ organiseren voor alle sportieve studenten in Groningen. Het is een speciale vorm van het alledaagse voetbal. Je hoeft hiervoor geen voetbaltalent of voetbalervaring te hebben! Hijs jezelf in een opblaasbare bal en bots je team naar de overwinning. Bang in het donker? Dan raden wij je aan om niet te komen. De zaal wordt aangekleed met glow in the dark attributen. Daarnaast is er een prijs voor het team dat zich op de meest creatieve manier met glow in the dark weet te versieren.
Het spel vindt plaats in het donker en is alleen voor echte bikkels die niet bang zijn voor een stootje. Daarnaast staat de avond in het teken van het Jeugdsportfonds en de kinderen die op dit moment niet financieel in staat zijn om te sporten.
Uiteraard is er ook nog gelegenheid voor een ‘derde helft’ na het toernooi, en het gezellig af te sluiten met z’n allen!

Teams bestaan uit 4 personen. Kosten zijn €20 per team. Dus voor slechts €5 per persoon beleef je een uniek toernooi in het donker! Hiermee draag jij ook je steentje bij aan het Jeugdsportfonds!

Meld je team aan via: info.gbb@mail.com onder vermelding van je teamnaam en de namen van de deelnemers. Geef je op voor 10 januari 2016! Wees snel, want vol is vol!